top of page
Zoeken
  • Dutoy Tommy

Plaatsen van binnendeuren op maat

Vernieuwing voor uw binnenruimte

Als u uw leefruimte wilt vernieuwen of updaten, is het vervangen van oudere deuren door op maat gemaakte moderne binnendeuren een perfecte plek om te beginnen.

moderne witte binnendeuren

Materialen van hogere kwaliteit

In vergelijking met standaarddeuren gebruikt Timmer Tommy materialen van een hogere kwaliteit om op maat gemaakte binnendeuren te maken. Tijdens het vervaardigen van een houten binnendeur van massief mahonie, rijke eik of elegante Franse binnendeuren waar glanzende glaspanelen kunstig omlijst zijn, nemen we de tijd die nodig is om elk detail de volle aandacht te geven.


Uniek uiterlijk

U hoeft het internet niet af te struinen op zoek naar een beschikbare replica van die prachtige deur die u op Pinterest hebt gevonden. Met een op maat gemaakte binnendeur krijgt u precies de stijl die u in gedachten hebt. Dat betekent dat alles, van afmetingen tot materialen en kleuren tot hardware, ook specifiek door u kunnen worden ontworpen en gekozen. We bieden ook deskundig advies en inzicht als u niet weet waar u moet beginnen.


Duurzaamheid

U mag erop vertrouwen dat een op maat gemaakte deur jarenlang meegaat. Waarom? Omdat op maat gemaakte deuren worden gemaakt van de hoogste kwaliteit materiaal, en met onberispelijk freeswerk is uw deur beter bestand tegen temperatuur, tijd en slijtage dan een standaarddeur. De kwaliteit betekent ook minimaal onderhoud en reparatie. Houten binnendeuren op maat zijn beter in staat om nieuwe beitsen en verven te absorberen dan veel standaarddeuren.


Passend bij het huisontwerp

Een oudere deur vervangen door een nieuwe, op maat gemaakte deur kan een gemakkelijke manier zijn om het verbouwingsproces te beginnen. Of uw renovatie nu verder gaat dan uw binnendeuren of u alleen een opknapbeurt wilt geven door ramen en deuren te vervangen, uw op maat gemaakte binnendeur kan worden aangepast aan elk huidig of toekomstig huisontwerp. Een op maat gemaakte binnendeur kan zo worden gemaakt dat hij past bij de stijl en kleur van uw huis en alles aanvult, van de structuur tot de bekleding.


Meer weten over op maat gemaakte binnendeuren? Vraag informatie bij Timmer Tommy.


8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page